Sandkås Badehotel

Adresse: Tejnvej 52, 3770 Sandkås (Vis kort)
Område: Bornholm

Hotel | Sandkås Badehotel ligger kun 50 meter fra dejlig badestrand med badebro, på den smukke nordbornholmske klippekyst med udsigt over Østersøen til Christiansø. 100 meter til restauranter og minigolf, samt bus til Rønne, Allinge og Gudhjem.

Beliggende midt mellem de danske vidundere, Hammerknuden og Døndal vandfaldet. Få km til Danmarks smukkeste beliggende 18 huls golfbane. Alle værelser er røgfri og med dusch og toilet.

Hotellet har 12 individuelle lyse værelser nogle med balkon eller terrasse og mange værelser har udsigt til havet. Strandannexet har fælles gårdhave. Hyggelige opholdsstuer med tv.
Cykeludlejning. Gratis parkering.

Ved bestilling kan der i bemærkninger angives, hvis der ønskes værelse med havudsigt. Så fremt det er muligt, vil man få værelse med havudsigt når man har angivet ønsket, men det kan ikke garanteres.

Hunde er tilladt på Sandkås Badehotel – der findes få værelser hvor hunde er tilladt, så det er vigtigt at I skriver i bemærkninger hvis I medbringer hund - Eventuelt gebyr betales direkte til hotellet ved ankomst.

En oase for gæster med hang til gamle badehotellers dyder, kærlighed og afslapning
Sandkås badehotel har den perfekte rolige ramme for par, vennepar samt par med store børn.

Lignende overnatning

Hotel Friheden

Tæt ved Bornholms nordspids ligger det 4-stjernede Hotel Friheden i Tejn Sandkås ud til den smukke bornholmske klippekyst. Med hotellets gode restaurant, indendørs pool og fine lejligheder alle med køkkenniche og balkon eller terrasse er det et af områdets absolut bedste hoteller.

Klintely Hotel

Klintely er beliggende i Sandkaas, som ligger lidt syd for Allinge-Sandvig. Rundt om Klintely ligger det skønne naturområde "Storedalen", som er en sprækkedal formet i den seneste istid. OBS: Specielle afbestillingsregler.

Klintely Ferielejligheder

Klintely byder jer velkomne med velindrettede lejligheder for 2-4 personer. Lejlighederne har havudsigt. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i Istiden. OBS: Specielle afbestillingsbetingelser.

KortNordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.