Hotel Balka Strand

Adresse: Boulevarden 9, 3730 Nexö (Vis kort)
Område: Bornholm

Hotel | Hotel Balka Strand ligger få skridt fra en af Bornholms dejligste strande. Her kombineres den personlige atmosfære med international miljø. Lyse værelser - alle i et plan med dush/wc og udendørs terrasse.

13 lejligheder/værelser er speciel tilpassede kørestolebrugere.

Hotel Balka Strand ligger i et roligt, fredet område ved skov og strand. Alt er i ét plan og det er derfor ideelt til såvel familier eller par som grupper og møder/ konferencer.

Alle værelser har egen terrasse med siddemøbler vendt mod grønne arealer. Dejlig have med plads til alle samt opvarmet udendørs pool fra maj til september.

- Sand badestrand 150 m
- Nexø 3 km - Golf (Nexø og Dueodde) 9,5 km
- Indkøb 2 km
- Rønne 30 km

Hotellet og konferencefaciliteter er klassificeret som 3-stjernet.

Alle værelser og indendørs arealer er ikke-ryger.

Menneskets bedste ven, hunden er også velkommen.

Gratis trådløst internet. Alle værelser har telefon og fladskærms TV

Velrenommeret restaurant med godt køkken. TV-opholdsstue bar. Konferencefaciliteter med dertil hørende - udstyr.

Butik med udvalgt brugskunst og modetøj. alt indrettet i moderne og behaglige farver. Airhockey, Football-play, bordtennis samt poolbillard forefindes. Udlejning af cykler.

Hotellet ligger i et stort naturfredet område 2,5 km fra Bornholms næststørste by Nexø - 1,8 km nord for det idylliske fiskerleje Snogebæk og bare 150 m fra en af Europas fineste sandstrande med rige muligheder for fritidsaktiviteter

Faciliteter:

Restaurant
Bar
Egen parkeringsplads
Mødefaciliteter med grupperum
Udendørs swimmingpool
Internetadgang fra lobby/reception
Kapacitet
Familieværelser: 61
Dobbeltværelser: 34

Lignende overnatning

Hotel Balka Strand (lejlighed)

Hotel Balka Strand ligger i et roligt, fredet område ved skov og strand. Alt er i ét plan og det er derfor ideelt til såvel familier eller par som grupper og møder/ konferencer. 200 meter fra en af Danmarks bedste badestrande.

Strandhotel Balka Søbad

Strandhotel Balka Søbad er et moderne badehotel beliggende i naturskønne omgivelser med fyrretræer, direkte ved en af Bornholms bedste sandstrande. Hold ferie et stenkast fra den hvide strand.

Snogebæk Hotelpension

Beliggende i den charmerende havneby Snogebæk finder man Snogebæk Hotelpension mellem to af de mest populære strande på Bornholm, nemlig Dueodde og Balka. Hotellet er i ét plan. Det lille hotel med det store hjerte.

KortNordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.