Baadstad-Strand

Adresse: Bådstadvej 2, Rø, 3760 Gudhjem  Vis kort
Område: Bornholm

Lejlighed | I den gamle strandfogedgård med egen badestrand udlejes lækre ferieboliger, beliggende direkte ved vandet på solskinsøens smukkeste klippekyst. Her er virkelig ferie. Egen sandstrand med badebro, rent vand, pragtfuld udsigt, uspoleret natur, solbadning og godt badevand, og du har det hele ugeneret og læfyldt, og helt for dig selv!
OBS: Specielle afbestillingsregler.

I ly af karakteristiske og smukke klippeformationer ligger den lille sandstrand med badebro. Den tidligere strandfogedgård, der nu indeholder 10 luksuriøst udstyrede ferieboliger, ligger direkte ned til stranden, der er omkredset af en utrolig smuk fredet natur med mange gamle oldtidsminder og med et rigt fugle- og dyreliv.

Skærmet for uvedkommende af klipper og skov, i den skønneste bugt ved Helligdoms klipperne, findes denne uspolerede perle af et feriested. Da bugten ligger godt i læ for de fleste vinde er klimaet endnu bedre her end normalt for Bornholm. Her er solrigt, lunt og fredeligt.

Spændende ferie tilbud til både aktiv og afstressende ferie: Ideelt for golf, svømning, dykning, lystfiskeri, havkajak, vandreture, motionsjogging, cykelture mm. -og kun 1 km fra Rø golfbane, der måske er Danmarks smukkeste og bedste golfbane.

Alle feriehuse er indrettet i selve den gamle 4-længede bondegård fra år 1790, der netop er blevet restaureret og nyindrettet med 10 lækre feriehuse for 2-6 personer.
Bemærk, at rygning ikke er tilladt i feriehusene.

Alle feriehusene har et nyt lækkert køkken med opvaske­mas­ki­ne, kera­misk kogeplade, kombi-ovn, kaffemaskine, el-vandvarmer, køleskab etc. og er fuldt udstyrede med alt nødvendigt service. Badevæ­relse med brusebad, i de fleste baderum er der gulvvarme. Hyggeligt opholdsrum med 32" fladskærms TV, Astra FTA-satelit­modtager, DVD/CD-afspiller og radio. Mulighed for internetadgang via trådløst netværk. I soveværelserne er der sengetøj, men sengelinned og håndklæder lejes eller medbringes. Der er opvarmning via central-varmeanlæg. I alle feriehuse er der støvsuger og alle rengøringsmidler til fri afbenyttelse.
Egen terrasse med havemøbler.

Fælles faciliteter:
Stor fælles grill- og udsigtsterrasse.
Vaske/tørrerum med vaskemaskine, tørretumb­ler og tørrestativ.
Uden­dørs vaskeplads til f.eks. rensning af fisk.
Stor dybfryser hvor hvert feriehus har egen plads til frysevarer.
Stor plæne med badmintonbane, forbold/håndboldmål, trambolin mv.
Havemøbler, bålplads, grill m.m.
Parkeringsplads.
Overdækket cykelparkering.
Fri adgang til hele området med strand, jollehavn m.m.
Nyt - en petanqbane.

Afstande:
Badestrand: 0 m.
Der er busstoppested direkte ved indkørslen.
Rø: 2 km. Gudhjem: 8 km. Tejn: 3 km.
Rø golfbane med 2x18 og 2x9 huller golfbane: 2 km.
Nærmeste restauranter: 1 & 2 km.
Supermarked: 3 km

Afbestillingsbetingelser for Baadstad-Strand:
Afbestilling tidligere end 30 dage før ankomst: 0 DKK
Ved afbestilling indtil 15 dage før ankomst: 50% af rejsens pris skal indbetales. Hvis I allerede har indbetalt jeres bestilling helt eller delvist, vil det indbetalte beløb blive tilbagebetalt med et fradrag på 50% af rejsens pris.
Ved afbestilling senere end 15 dage før ankomst: Hele bestillingens pris skal indbetales.

Lignende overnatning

Stammershalle Badehotel

Direkte til Østersøen, Stammershalle Badehotel har en storslået udsigt fra restaurant og værelser. Med over 100 år på bagen er hotellet dybt forankret i det bornholmske – og derfor er køkkenet også baseret på nærhed og de mange lokale råvarer.

Hotel Abildgård

Hotel, beliggende i Sandkås på Nordbornholm. Abildgaard er placeret på en sydvendt skråning mod havet. Man kan se havet fra næsten alle værelser og fra restauranten er der en fantastisk udsigt over havet med blik til Christiansø og Gudhjem.

Hotel Friheden

Tæt ved Bornholms nordspids ligger det 4-stjernede Hotel Friheden i Tejn Sandkås ud til den smukke bornholmske klippekyst. Med hotellets gode restaurant, indendørs pool og fine lejligheder alle med køkkenniche og balkon eller terrasse er det et af områdets absolut bedste hoteller.

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.