Pension Langebjerg, lejlighed

Adresse: Langebjergvej 7, 3770 Allinge (Vis kort)
Område: Bornholm

Lejlighed | Et hyggeligt familiehotel, der har en central beliggenhed i naturskønne omgivelser.
Hotel-pension Langebjerg er kendt for en personlig præget service og hyggelig atmosfære.
Bygningen er den gamle stationsbygning fra jernbanen mellem Sandvig og Rønne.

Hotellet er beliggende i rolige naturskønne omgivelser for foden af det højdedrag, der har givet pensionen sit navn. Hotellet er kendt for en personlig præget service og en hyggelig atmosfære.
I den 4000m2 store, smukke og solrige have ligger 2 nye moderne indrettede ferielejligheder beregnet for max. 4 personer.

Lejlighederne er indrettet med 1 soveværelse og 2 senge, en stor spise- og opholdsstue (2 sovepl.) med køkkenniche og badeværelse med dush/wc. Hver lejlighed har egen terrasse med havemøbler.

Ferielejlighederne kan lejes med eller uden pension.
Der er udsigt over havet samt til Hammerens mægtige granitfjeld, et meget naturskønt område, der hæver sig fra dalen med Hammersøen mod sydøst. Fra hotelpensionen er der udsigt over havet og til Hammerens mægtige granitfjeld, et enestående område, der indbyder til traveture i en storslået natur.

Lignende overnatning

Pension Langebjerg

Et charmerende hotel indrettet i en gammel stationsbygning fra jernbanen mellem Rønne og Sandvig. Hotellet er beliggende i rolige naturskønne omgivelser for foden af det højdedrag, der har givet pensionen sit navn.

Grethas Pension

Grethas Pension er et familiedrevet pensionat hvor den hyggelige og nære kontakt er højt prioriteret. Beliggenheden er i det naturskønne område på Nordbornholm i byen Sandvig som er det perfekte udgangspunkt for gå og cykelture til Hammershus og Allinge.

Grethas Pension Ferielejligheder

Grethas Pension Ferielejligheder er et familiedrevet pensionat hvor den hyggelige og nære kontakt er højt prioriteret. Beliggenheden er naturskønt på Nordbornholm i byen Sandvig som er det perfekte udgangspunkt for gå og cykelture til Hammershus og Allinge.

KortNordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.