Rødgaard Camping - Værelser Rindbyhus

Adresse: Kirkevejen 13, Rindby Strand, 6720 Fanø
(Vis kort)
Område: Fanø

Hotel | Rindbyhus er en charmerende kaptajnsvilla fra 1898 beliggende i Rindby. Førstesalen er omdannet til et lille Bed & Breakfast, hvor man kan nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.

Fra indgangen fører mahogni trappen op på første sal hvor vi har fem værelser til udlejning.

Alle værelser er dobbeltværelser, men kan også lejes som enkelt værelse. Værelserne er hyggelige og de frit hængende bjælker giver rummene en nostalgisk stemning. Der er mulighed for at lave en kop kaffe eller the på husets regning. Der forefindes badeværelser på gangen. Ét med toilet og ét med bad & toilet.

Værelserne ligger i gå-afstand til stranden og indkøbsmuligheder. På cykel er der ca. 10 min til Fanø’s ”hovedstad” Nordby eller tag bussen til Danmarks smukkeste landsby; Sønderho.
Som gæst i Rindbyhus er det muligt at benytte faciliteterne på Rødgaard Camping. Såsom køkken, legepladser og vores store indendørs legeland.

Morgenmaden er inkluderet i højsæsonen og serveres i restaurant Axel fra kl. 8:00 til 10:00
(Højsæson 29.06 til 18.08 & 14.09 til 18.09)

Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen.

Udlejningsenheden udlejes fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 11.00 på afrejsedagen.
Henvendelse/check in på Rødgård Camping.

Gæster der ønsker ankomst efter kl.18:00 bedes kontakte receptionen på forhånd

Hunde og rygning er ikke tilladt.

Vi henviser til Rødgaard Camping´s udlejningsregler for Fortrydelsesret og refusion;
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
• Hvis du annullerer mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK. 400,-.
• Hvis du annullerer mindre end 30 dage og mere end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne 50 % af lejemålets samlede pris.
• Hvis du annullerer mindre end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne lejemålets fulde pris.
• Fraflytter lejeren inden udløbet af lejemålet, kan der ikke gøres krav på nogen form for tilbagebetaling.
• Såfremt udlejer genudlejer det lejede indenfor det annullerede lejemåls varighed, vil det derved indvundne beløb med fradrag af det i pkt. 1, nævnte administrationsgebyr blive refunderet.
• Annullering anses at have fundet sted fra det tidspunkt det skriftligt pr. brev eller e-mail er kommet udlejeren i hænde.
• NB! Lejer kan ved eget forsikringsselskab sikre sig mod udgifter i forbindelse med pludselig opstået sygdom, ulykke eller lign.

Lignende overnatning

Rødgaard Camping

Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.

Feldberg Familie Camping

Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.

Kellers Badehotel & Spisehus

Nyd et par skønne dage på det dejlige Kellers Badehotel & Spisehus, midt i Unescos Verdens arv. Vi tilbyder enkelt indrettet værelser, i nordisk stil, med egen sydvendt terrasse, et dejligt menukort med lokale specialiteter samt skøn natur.

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.