Tag en smuttur til Bornholm og glem hverdagen for en stund

Fra 1375 DKK

2 personer i delt dobbeltværelser incl morgenmadsbuffet og færgen Ystad-Rønne bil + passagerer t/r

Tag en hurtig smuttur væk fra hverdagens stress og jag. Med katamaranfærgen fra Ystad er I på Bornholm efter kun 1 time og 20 minutter. OBS! På Hotel Allinge kan I booke ophold fra den 19. marts 2018.

I kan vælge mellem at overnatte på Hotel Griffen i Rønne eller Hotel Allinge på Nordbornholm midt i det maritime Allinge.

Hotel Griffen er et firestjernet hotel der er beliggende 100m fra sandstrand, mellem lystbådehavnen og Rønnes centrum på øens vestkyst. Fri entré til Den Bornholmske Diamant Spa når man bor på hotellet. Aldersgrænsen i spaen er min. 16 år.


Hotel Allinge er en gamle bornholmske bindingsværksgård fra 1600 tallet, med sine renoverede tilbygninger, danner den perfekte ramme for jeres ophold på Bornholm. Hotellet råder over morgenmadsrestaurant/All Inclusive restaurant, hyggelige opholdsstuer med TV, og en møbleret gårdhave og haveterrasse. Værelserne er nyistandsatte med forskellig og enkel indretning.

Smutturs pakken indeholder:
Bornholmer Færgen Ystad-Rønne t/r for en personbil inkl. 5 passagerer
1 overnatning i dobbeltværelse med morgenbuffet på enten Hotel Griffen eller Hotel Allinge

I kan vælge at forlænge smutturen ved at tilvælge flere overnatninger i starten af bookingen.

Ligeledes kan I tilkøbe spændende oplevelser på Bornholm, såsom golf, mountainbike og klatring i slutningen af bookingen.

Er I 2 personer, som tager på afsted, koster turen kun 688 kr. pr. person.


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.