Bornholm cykelkort

Adresse: Rømersgade 5-7, 1362 København K

Adresse: Rømersgade 5-7, 1362 København K

Ny cykelkort-serie udgivet maj 2016. Cyklistforbundet og Dansk Cykelturisme har i samarbejde med forlaget Legind lavet en helt ny serie cykelkort.

Kortene er de bedst opdaterede cykelkort over Danmark. Udover officielle ruter er cykelstier naturligvis også indtegnet. Data er indhentet fra landets kommuner, Vejdirektoratet, Naturstyrelsen og en lang række andre samarbejdspartnere.

Som baggrundskort anvendes det netop aktualiserede kort fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Kortene er trykt på Polyart®, et meget stærkt og vejrbestandigt materiale, som gengiver farver og detaljer klart og tydeligt.

Målestoksforholdet er 1:100.000, bortset fra Bornholm, som er 1:50.000. Kortene kommer i en smart opbevaringskassette med velcrolukning. Kortene indeholder derudover praktiske informationer om cykelmedtagning, overnatningsmuligheder og links til yderligere information.

Tekst og signaturforklaring er på tre sprog: dansk, tysk og engelsk. Så kortene kan derfor anvendes af cykelturister fra det store udland.

Udgivelsen indeholder: Internationale cykelruter (EuroVelo-ruter), nationale, regionale og lokale cykelruter, herunder panoramaruter, cykelstier, turistbureauer, nationale seværdigheder, cykelhandlere, bed+bike-overnatningssteder, vandrerhjem, campingpladser, primitive lejrpladser, kirker og færgeruter.

Vis mere