Pakker


Cykelpakken er inklusiv ophold i 6 nætter, transport, cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort. Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

Hotel cykelpakken er inklusiv ophold, transport, cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort. Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

Cykelpakken er inklusiv ophold og transport. Der kan tilkøbes: cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort.Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

Find billigste rejsetilbud ved rejse mandag-torsdag før den 1. juli og efter den 7. august. Pristillæg fra den 1. juli til den 7. august. Ekstra pristillæg ved rejse fredag, lørdag og søndag i højsæsonen i dagtimerne.

"Gør-det-selv" cykelpakken er meget fleksibel og passer godt til dig som selv vil kombinere din cykelferie. Her kan du frit planlægge din rute og vælge hvor du vil overnatte og hvor længe. Du vælger også færgeoverfart, leje af cykler og eventuelt køb af cykelguidebog og bagagetransport.

Pris gyldig fra fr 19 maj 2017 - lø 30 sep 2017
Klar til et par udfordrende dage? Klatring og rappelling i de bornholmske klipper, kajaktur og dykning i Østersøens bølger eller en mountainbike-tur på nogle af landets smukkeste ruter.

Tag familien med til Sønderjylland og få en dejlig miniferie med spændende naturvidenskab og teknologi. Universe-parken er fyldt med oplevelser, attraktioner og aktiviteter. Der venter bl.a. børnene en sjov overraskelse i rakettens tegn.


Oplev Bornholm på cykel og få mere ud af alle øens naturoplevelser.

Oplev Bornholm på cykel og få mere ud af alle øens mange oplevelser. Vi har gjort det nemt for dig at booke din cykelferie, og så kan du oven i købet spare penge.

Tag til Bornholm, Danmarks vel nok førende cykelø. Tag Rute 700 fra København til Ystad og medbring jeres egne cykel. I København er det muligt at få cyklen med fra Ingerslevsgade ved DGI kl. 10.30 og fra Københavns Lufthavn kl. 10.45. Hjemturen fra Bornholm foregår fra Rønne kl. 06.10 alle dage undtagen søndag, hvor hjemturen starter i Rønne kl. 14.10.

DE 3 BROER er et halvmarathon på Sydfyn, der byder dig på en smuk og naturskøn rute, der går over Langelandsbroen, Siødæmningen, gennem Valdemars Slot og videre over Svendborgsundbroen, inden du når målstregen på Landsstævnepladsen ved SG Huset i Svendborg.

Pakken kan sammensættes individuelt med alle kombinationer af overnatning og transport. Man kan vælge at medtage egne cykler eller leje cykler som udleveres ved ankomst til Rønne få skridt fra Færgeterminalen. Bagagetransport kan tilkøbes til alle cykelpakker.

Eksklusivt for medlemmer af Club Storebælt og spar op til 30 % på normalprisen. Sæl-hunnerne føder deres unger i juni og juli, så det er et særlig godt tidspunkt at besøge Fanø på. Galgerevet ud for øens sydspids er nemlig tilholdssted for flere hundrede sæler, og en sælsafari er en af de fine oplevelser, der venter på vadehavsøen.

Tag på fantastisk golfferie på Bornholm, nyd øens unikke natur og alle de andre oplevelser. Inkluderet i pakken: Overnatning 1 nat på Hotel Allinge, Hotel Friheden eller Hotel Abildgård med morgenmad Færge Ystad- Rønne Green-Fee Bornholms Golfklub eller Rø Golfbaner

Book en golfpakke med Færge + ophold og Green-Fee og spar penge. Spil golf på en eller flere af de 3 skønne golfbaner på Bornholm: Bornholms Golf Klub, naturskøn parkbane med vilde frugttræer, vilde orkidéer, gyvel og et rigt dyre- og fugleliv.

Pris gyldig fra lø 01 apr 2017 - ti 31 okt 2017
Inkluderet i pakken: Overnatning 1 nat på Flinchs Hotel med morgenmad og 2-retters menu, Færge Kalundborg - Ballen og Green-Fee Samsø Golfklub. Du har mulighed for at tilkøbe flere overnatninger og Green-Fee til flere dage.

Giv jer selv en helt speciel oplevelse på Fanø. Vi tilbyder et eksklusivt gourmetophold på Sønderho Kro med 2 koncertbilletter til Johnny Madsen. Koncerten er for længst udsolgt, men vi har sikret os billetter.

Ta' en nat på hotel i Ystad før turen går til Bornholm. Pakken indeholder min. 1 overnatning på hotel i Ystad og BornholmerFærgen med bil. Du kan tilkøbe billet til Øresundsbron og overnatning på Bornholm.

Cykelpakken er inklusiv ophold, transport, cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort. Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

Tag til Fanø og oplev den Japanske Filmfestival. Film: “Your name” (Original: “Kimi no Na wa”) Vises 8 -14. juni kl. 19,30, dog undtaget søndag 11. juni Film: Chihiro og heksene (Original: Sen to Chihiro no kamikakushi) Vises 10+11. juni og 17+18. juni kl. 14,00 Film: “Efter stormen” (Original: Umi yori mo mada fukaku) Vises 1- 21. juni kl. 19,30, dog undtaget søndag den 18. juni

Pris gyldig fra lø 29 apr 2017
Tag til Knuthenborg Safaripark inkl. entré og overnat på dejlige Lolland-Falster - Hotel Søpark i Maribo med morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

Pris gyldig fra lø 29 apr 2017
Tag familien til Knuthenborg Safaripark inkl. entré og hotelovernatning på Hotel Søpark med morgenmad og 2-retters menu/buffet.

Oplev Fanø på den allerbedste måde, nemlig på cykel. I bor i Esbjerg på det dejlige Hotel Britannia. Her har I mulighed for at opleve Danmarks 5. største by.

Pris gyldig fra sø 20 aug 2017
Oplev En søndag på Als med en skøn slotskoncert i Augustenborg Slotspark, der byder på såvel musik fra kendte musicals samt danske og udenlandske klassikere og evergreens med bl.a. Johnny Logan og ABBA Revival. I tager AlsFærgen til Als søndag formiddag, da koncerten starter kl. 12.20. Sidst på dagen går turen retur igen - fyldt op med mange gode musikoplevelser.

Pris gyldig fra sø 20 aug 2017
Oplev En søndag på Als med en skøn slotskoncert i Augustenborg Slotspark, der byder på såvel musik fra kendte musicals samt danske og udenlandske klassikere og evergreens med bl.a. Johnny Logan og ABBA Revival. I tager AlsFærgen til Als og overnatter på Nørherred Hotel, som serverer en lækker 2 retters middag efter koncertoplevelsen. Næste morgen kan I nyde morgenmaden og evt. udforske lidt af Als inden turen går hjem igen.

Fanø er kendt i hele verden som et af de bedste steder at flyve med drager. Verdens største dragetræf - Fanø International Kite Fliers Meeting - afholdes hvert år i juni på Fanø. 5000 drageflyvere mødes og skaber en fest, der ikke findes lige nogen andre steder i verden.

Bestil en pakkerejse i ferielejlighed ferieparken Seepark Sellin Ferienwohnungen, en stor feriepark på øen Rügen, som ligger tæt på byen Sellin og i gå-afstand til stranden. På stedet findes også minigolf og cykeludlejning.

Pris gyldig fra to 17 aug 2017
Samsø Marathon, Danmarks hyggeligste løb med 4 forskellige distancer. Marathon, halvmarathon, 10,4 km og 4,2 km.

Pris gyldig fra to 17 aug 2017
Samsø Marathon, Danmarks hyggeligste løb med 4 forskellige distancer. Marathon, halvmarathon, 10,4 km og 4,2 km

Samsø er en herlig, relativt flad, familievenlig ø at cykle på, og naturen er intet mindre end fantastisk. Samsingerne passer også godt på den: De er selvforsynende med vedvarende energi. Samsøs to skiltede cykelruter, rute 34 og 35, fører jer godt omkring til oplevelserne på øen.

Pris gyldig fra sø 20 aug 2017 - ma 21 aug 2017
Book jeres ophold her på Dansk Ø-Ferie med mulighed for at købe ekstra Green Fee, hvis I vil snuppe en runde dagen efter semifinalen

Pris gyldig fra sø 20 aug 2017 - ma 21 aug 2017
Book jeres rejse her på Dansk Ø-Ferie og spar penge på ophold og færgebillet. Vi har sammensat en pakke med 1 overnatning, færge t/r og med mulighed for at købe ekstra Green Fee, hvis I vil snuppe en en runde dagen efter semifinalen.

Pris gyldig fra to 17 aug 2017 - sø 19 aug 2018
Book jeres rejse her på Dansk Ø-Ferie og spar penge på ophold og færgebillet. Vi har sammensat en pakke med 2 overnatninger, færge t/r og med mulighed for at købe ekstra Green Fee, hvis I vil snuppe en runde dagen efter semifinalen.

Smutturen kan bookes i følgende perioder 9-17/9, 23/9-30/10. Tag en hurtig smuttur væk fra hverdagens stress og jag. Forkæl jer selv eller tag børnene eller et vennepar med på en uforglemmelig miniferie til en skarp pris.

Pris gyldig fra fr 01 sep 2017 - sø 03 sep 2017
Book jeres rejse her på Dansk Ø-Ferie og spar penge på ophold og færgebillet. Vi har sammensat en pakke med 2 overnatninger, færge t/r og med mulighed for at købe ekstra Green Fee, hvis I vil snuppe en runde dagen efter finalen.

Pris gyldig fra lø 26 aug 2017 - ma 28 aug 2017
Book jeres rejse her på Dansk Ø-Ferie og spar penge på ophold og færgebillet. Vi har sammensat en pakke med 2 overnatninger, færge t/r og med mulighed for at købe ekstra Green Fee, hvis I vil snuppe en runde dagen efter semifinalen.

Pris gyldig fra ma 16 okt 2017 - ti 17 okt 2017
“Vi vil gerne forkæle og overraske vores gæster med unikke madoplevelser. Vilde urter og lokal terroir er med til at gøre oplevelsen autentisk og utraditionel.” - Jakob Sullestad, Sønderho Kro


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.