Pakker


Cykelpakken er inklusiv ophold i 6 nætter, transport, cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort. Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

Hotel cykelpakken er inklusiv ophold, transport, cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort. Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

Cykelpakken er inklusiv ophold og transport. Der kan tilkøbes: cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort.Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

Find billigste rejsetilbud ved rejse mandag-torsdag før den 1. juli og efter den 7. august. Pristillæg fra den 1. juli til den 7. august. Ekstra pristillæg ved rejse fredag, lørdag og søndag i højsæsonen i dagtimerne.

"Gør-det-selv" cykelpakken er meget fleksibel og passer godt til dig som selv vil kombinere din cykelferie. Her kan du frit planlægge din rute og vælge hvor du vil overnatte og hvor længe. Du vælger også færgeoverfart, leje af cykler og eventuelt køb af cykelguidebog og bagagetransport.

Tag familien med til Sønderjylland og få en dejlig miniferie med spændende naturvidenskab og teknologi. Universe-parken er fyldt med oplevelser, attraktioner og aktiviteter. Der venter bl.a. børnene en sjov overraskelse i rakettens tegn.


Oplev Bornholm på cykel og få mere ud af alle øens naturoplevelser.

Oplev Bornholm på cykel og få mere ud af alle øens mange oplevelser. Vi har gjort det nemt for dig at booke din cykelferie, og så kan du oven i købet spare penge.

Tag til Bornholm, Danmarks vel nok førende cykelø. Tag Rute 700 fra København til Ystad og medbring jeres egne cykel. I København er det muligt at få cyklen med fra Ingerslevsgade ved DGI kl. 10.30 og fra Københavns Lufthavn kl. 10.45. Hjemturen fra Bornholm foregår fra Rønne kl. 06.10 alle dage undtagen søndag, hvor hjemturen starter i Rønne kl. 14.10.

Pakken kan sammensættes individuelt med alle kombinationer af overnatning og transport. Man kan vælge at medtage egne cykler eller leje cykler som udleveres ved ankomst til Rønne få skridt fra Færgeterminalen. Bagagetransport kan tilkøbes til alle cykelpakker.

Pris gyldig fra fr 01 sep 2017 - to 30 nov 2017
Eksklusivt for Brobizz-kunder på Øresundsbron. Efteråret er en rigtig dejlig tid at holde ferie på Bornholm i. Havet og klipperne holder på varmen, de fleste andre turister er rejst hjem, og der er stadig masser af oplevelser at vælge imellem. Vi tilbyder en pakkerejse, hvor I sparer op til 20 % i forhold til normalprisen.

Pris gyldig fra to 10 aug 2017 - ma 30 okt 2017
Tag din bedre halvdel eller en golfpartner med en tur sydpå her i efteråret! Med bare to overnatninger får I en herlig miniferie i smukke omgivelser. Vi har pakket en rejse for to personer med to gange greenfee, og der er penge at spare, når I booker det hele hjemmefra.

Tag på fantastisk golfferie på Bornholm, nyd øens unikke natur og alle de andre oplevelser. Inkluderet i pakken: Overnatning 1 nat på Hotel Allinge, Hotel Friheden eller Hotel Abildgård med morgenmad Færge Ystad- Rønne Green-Fee Bornholms Golfklub eller Rø Golfbaner

Book en golfpakke med Færge + ophold og Green-Fee og spar penge. Spil golf på en eller flere af de 3 skønne golfbaner på Bornholm: Bornholms Golf Klub, naturskøn parkbane med vilde frugttræer, vilde orkidéer, gyvel og et rigt dyre- og fugleliv.

Pris gyldig fra lø 01 apr 2017 - ti 31 okt 2017
Inkluderet i pakken: Overnatning 1 nat på Flinchs Hotel med morgenmad og 2-retters menu, Færge Kalundborg - Ballen og Green-Fee Samsø Golfklub. Du har mulighed for at tilkøbe flere overnatninger og Green-Fee til flere dage.

Ta' en nat på hotel i Ystad før turen går til Bornholm. Pakken indeholder min. 1 overnatning på hotel i Ystad og BornholmerFærgen med bil. Du kan tilkøbe billet til Øresundsbron og overnatning på Bornholm.

Cykelpakken er inklusiv ophold, transport, cykelleje, bagagetransport og cykelguidebog med kort. Du skal kun indtaste din ankomstdato, antal værelser/antal personer. Under transport skal der vælges rute, passager antal og evt. bil med færgen. Klik på søg tilgængelighed og pris.

I efterårsferien fra den 14.-22. oktober bliver det ekstra billigt at tage en tur i Knuthenborg. Børn op til 11 år har nemlig gratis indgang. For kun 695 kr. pr. person kan 2 voksne og 2 børn tage bilen med færgen Spodsbjerg-Tårs, besøge Knuthenborg Safaripark inkl. entré og overnatte på Hotel Søpark i Maribo med morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

I efterårsferien fra den 14.-22. oktober bliver det ekstra billigt at tage en tur i Knuthenborg. Børn op til 11 år har nemlig gratis indgang. For kun 606 kr. pr. person kan 2 voksne og 2 børn besøge Knuthenborg Safaripark inkl. entré og overnatte på Hotel Søpark i Maribo med morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

Oplev Fanø på den allerbedste måde, nemlig på cykel. I bor i Esbjerg på det dejlige Hotel Britannia. Her har I mulighed for at opleve Danmarks 5. største by.

Pris gyldig fra fr 01 sep 2017 - to 30 nov 2017

Tag på spændende oplevelsesture med Mandø Event og nyd en overnatning eller to på skønne Klithus Mandø med 3-retters middag af lokale råvarer.

Bestil en pakkerejse i ferielejlighed ferieparken Seepark Sellin Ferienwohnungen, en stor feriepark på øen Rügen, som ligger tæt på byen Sellin og i gå-afstand til stranden. På stedet findes også minigolf og cykeludlejning.

Samsø er en herlig, relativt flad, familievenlig ø at cykle på, og naturen er intet mindre end fantastisk. Samsingerne passer også godt på den: De er selvforsynende med vedvarende energi. Samsøs to skiltede cykelruter, rute 34 og 35, fører jer godt omkring til oplevelserne på øen.

Tag en hurtig smuttur væk fra hverdagens stress og jag. Med katamaranfærgen fra Ystad er I på Bornholm efter kun 1 time og 20 minutter.

Nyd et ophold i et af de gamle landarbejderboliger på det skønne økologiske Knuthenlund Gods. Feriehusene er smukt indrettet i landlig stil og beliggende tæt ved skov og tæt på Knuthenlunds Gårdbutik & Café i hjertet af Knuthenlund. Dit ophold inkluderer en rabat på 10% i Knuthenlunds Gårdbutik & Café og på Kirsebærvin på Frederiksdal Gods.

Pris gyldig fra lø 04 nov 2017 - ti 07 nov 2017
Årets Vildtret er en klassisk kokkedyst, der flytter rundt i landet, alt efter hvor vildtet og de gode lokale råvarer findes. I dagene 4. og 5. november 2017 rykker Årets Vildtret til Samsø, hvor seks af landets dygtigste kokke får fornøjelsen af at arbejde med vildt fra de samske jagtmarker og råvarer fra ’Danmarks Køkkenhave’.

Pris gyldig fra lø 04 nov 2017 - ti 07 nov 2017
Årets Vildtret er en klassisk kokkedyst, der flytter rundt i landet, alt efter hvor vildtet og de gode lokale råvarer findes. I dagene 4. og 5. november 2017 rykker Årets Vildtret til Samsø, hvor seks af landets dygtigste kokke får fornøjelsen af at arbejde med vildt fra de samske jagtmarker og råvarer fra ’Danmarks Køkkenhave’.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.