Wonderfestiwall 2018 Pakkerejse (København-Allinge)

Fra 995 DKK

Pakkerejse pris pr. person

Med en pakkerejse til Wonderfestiwall bliver du fragtet fra København og hele vejen til festivalpladsen på Hammeren. Du får tre dages enestående musikfestival, og når det hele er forbi om søndagen, bliver du fragtet fra festivalpladsen igen, og hele vejen tilbage til København. Det kan faktisk ikke blive meget bedre, og det kunne det så alligevel - for pakkerejsen koster 995 kr. pr. person..

Intimitet, charme, enestående beliggenhed og et sprødt musikprogram. Velkommen til Wonderfestiwall 2018 på Nordbornholm, som åbner dørene for 11. gang i historien. Vi har Bornholms smukkeste beliggenhed i Slotslyngen med Hammershus som kulisse. Det bliver en oplevelse du sent vil glemme!

Denne pakkerejse er for dig, der elsker nye oplevelser og elsker at rejse. Den er for dig, der elsker musik, natur og en helt særlig bornholmsk stemning. Den er for dig, der bor på “fastlandet”, og for dig, der er dødtræt af, at man ikke kan få en to-go kaffe for mindre end 40 kr.

Og hvis alt dette virker for godt til at være sandt, så tager vi den lige én gang til for Prins Knud. Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen:

• Transport fra Københavns Hovedbanegård (Bornholmerbussen) til Ystad færgeterminal
• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Lokalbus BAT fra Rønne havn til festivalpladsen
• 3-dages partoutbillet til festivalen
• ... Og hele vejen retur igen når festivalen er overstået

VIGTIGT! Husk at booke din overnatning til Wonderfestiwall. Du kan booke teltplads via www.wonderfestiwall

Hvis du ikke ønsker at sove på selve festivalområdet, kan du vælge at bo på nogle af øens mange andre overnatningssteder- se Dansk Ø-feries udvalg på www.danskoferie.dk.

Information til billetter:
• Husk gyldigt billede ID: pas eller kørekort - der tjekkes ved indgangen!
• Campingpladsen åbner 16. august klokken 12:00
• Drikkevarer må ikke medbringes!
• Husk at booke campingplads via vores hjemmeside
• Transport på Bornholm er i samarbejde med BAT: http://bat.dk/forside/
• Bemærk at hjemrejsetidspunkt er angivet fra Rønne færgeterminal. Husk at tage fra Allinge/Sandvig mod Rønne i god tid inden færgens afgang.

Vi vil løbende komme med opdateringer samt offentliggøre nye navne i løbet af 2017/18.
Følg med på vores hjemmeside www.wonderfestiwall.dk, på Facebook (Link: https://www.facebook.com/wonderfestiwall.dk) eller på Instagram ((Link: https://www.instagram.com/wonderfestiwall/)


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.