Wonderfestiwall 2017 Pakkerejse (Ystad-Allinge)

Fra 775 DKK

Pakkerejse pris pr. person
Pris gyldig fra on 16 aug 2017 - ma 21 aug 2017

Intimitet, charme, beliggenhed og et sprødt musikprogram. Velkommen til Wonderfestiwall 2017 på Nordbornholm, som har Bornholms smukkeste beliggenhed ved Hammeren og Opalsøen. I år kan du blandt andet opleve Suspekt, Phlake, Karl William & Anya samt 30 andre forrygende kunstnere.

Torsdag den 17. august 2017 går Wonderfestiwall løs igen for tiende gang. Derfor har vi i år i samarbejde med Færgen samlet en pakkerejse til en ekstra god jubilæumspris! Du sparer i år 30% af normalprisen for en tur fra Ystad til Wonderfestiwall tur/retur. Så tag med til klippeøen, og få en uforglemmelig oplevelse, krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter den 17. - 20. august 2017 for KUN 775 DKK

Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen:

• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Bustransport med BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen i Allinge
• 3-dages partoutbillet
• … Og transport hele vejen retur til Ystad, når festivalen er overstået

VIGTIGT! Husk at booke din overnatning til Wonderfestiwall. Du kan booke teltplads via Billetlugen. Hvis du ikke ønsker at sove på selve festivalområdet, kan du vælge at bo på nogle af øens mange andre overnatningssteder- se Dansk Ø-feries udvalg www.danskoferie.dk.

Praktisk information:
• Husk gyldigt billede ID: pas eller kørekort
• Campingpladsen åbner den 17. august klokken 12.00
• Drikkevarer må ikke medbringes!
• Husk at booke campingplads via www.wonderfestiwall.dk
• Bemærk at hjemrejsetidspunkt er angivet fra Rønne færgeterminal. Så husk at tage fra Allinge mod Rønne i god tid inden færgens afgang.

Der vil løbende offentliggøres nye navne i løbet af 2017 på www.wonderfestiwall.dk og på Facebook. Bemærk at festivalpladsen først åbner torsdag den 17. august klokken 12.00 og lukker igen søndag den 20. august. Det vil sige, at hvis du vælger afrejse onsdag den 16. august eller hjemrejse mandag den. 21. august, kan Wonderfestiwall desværre ikke tilbyde dig overnatning disse dage. Find alternative overnatningsmuligheder www.danskoferie.dk.Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.