Knuthenborg Safaripark - Familiepakke inkl. færgeoverfart

Fra 695 DKK

Pris pr. person ved 2 voksne + 2 børn inkl. færge for personbil t/r, overnatning, aftensmad- og morgensmadsbuffet + éntre til Knuthenborg Safaripark

I efterårsferien fra den 14.-22. oktober bliver det ekstra billigt at tage en tur i Knuthenborg. Børn op til 11 år har nemlig gratis indgang. For kun 695 kr. pr. person kan 2 voksne og 2 børn tage bilen med færgen Spodsbjerg-Tårs, besøge Knuthenborg Safaripark inkl. entré og overnatte på Hotel Søpark i Maribo med morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

Når I bevæger jer gennem Knuthenborg Safaripark kommer I igennem 12 forskellige områder. 10 af områderne rummer dyr fra forskellige verdensdele, mens de 2 sidste er rekreative områder med fokus på park, leg og afslapning.

Åbningstiderne i Knuthenborg Safaripark 2017
11.09. - 08.10. kl. 10-16 KUN WEEKEND
14.10. - 22.10. kl. 10-17

I Knuthenborg Safaripark kan I opleve dyr fra mange steder i verden og tilbringe alt den tid I har lyst til på Naturlegepladsen og Vandlegepladsen.

Naturlegepladsen i Knuthenborgs Limpopoland er Danmarks største. Her kan I let få mange timer til at gå og her kan I med garanti få rørt kroppen! Hoppepude, vand- og sandleg, tømmerflåder, klatretårne, rutsjebaner, svævebane, balanceleg, livagtige trædyr, gynger, legehuse og drabelige hængebroer finder I alt sammen her i den gamle frugthave. Kravl, hop og kig ud fra det 8 meter høje vulkanbjerg, som er spækket med trampoliner, rutsjebaner og balanceleg.
Prøv også vores forlystelser – Congo Splash og den helt nye Kampala Express, der åbner i 2017.

Overnat på Hotel Søpark, Milling Hotels i Maribo, der har en fantastisk udsigt til den store Søndersø. Opholdet er inkl. morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

Et besøg i Knuthenborg Safaripark skal være årets bedste dag - for alle aldre!

Billetten er gyldig til et besøg i Knuthenborg Safaripark i den annoncerede åbningstid fra den valgte dato og 8 dage frem.


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.