Årets Vildtret 2017 – kulinariske oplevelser for alle (Færgen Sjælland)

Fra 701 DKK

Pris pr. person ved 1 overnatning for 2 voksne i delt dobbeltværelse samt færge t/r bil inkl. 5 passagerer.
Pris gyldig fra lø 04 nov 2017 - ti 07 nov 2017

Årets Vildtret er en klassisk kokkedyst, der flytter rundt i landet, alt efter hvor vildtet og de gode lokale råvarer findes. I dagene 4. og 5. november 2017 rykker Årets Vildtret til Samsø, hvor seks af landets dygtigste kokke får fornøjelsen af at arbejde med vildt fra de samske jagtmarker og råvarer fra ’Danmarks Køkkenhave’.

Konkurrencen og de øvrige kulinariske aktiviteter finder sted i øens hovedby, Tranebjerg. Flinchs Hotel og Samsø Madkulturhus danner rammen om hovedparten af programmet, men der vil også være oplevelser i det øvrige byrum.

Begge dage vil der være masser af arrangementer for øens gæster. Råvareture, foredrag, smagsprøver, vildtmiddage, salg af gode varer fra boder og stande mv. – samt naturligvis selve finalen i Årets Vildtret, der finder sted søndag den 5. november kl. 11-17. Her vil de seks finalister dyste om at blive Årets Vildtkok, et kompetent dommerpanel vil bedømme retterne, og publikum er velkomne til at kigge med.

I kan nu få lejligheden til at følge Årets Vildtret på tætteste hold ved at booke denne pakke, som kan fås fra 701 kr. pr. person, når I rejser 2 personer sammen.

Pakken indeholder:
Mulighed for 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse for 2 personer på et af Samsøs lækre hoteller
Færge tur/retur for personbil inkl. 5 passagerer, vælg mellem færgerne fra Kalundborg-Ballen eller Hou-Sælvig

Programmet for Årets Vildtret opdateres løbende på www.aaretsvildtret.dk

Foto: Søren F. Gammelmark


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.