Miniferie på nyrenoveret spa-hotel på Bornholm

Fra 4302 DKK

Pris for 2 personer inklusiv 4 overnatninger med morgenbuffet og færgen Ystad-Rønne t/r med personbil.
Pris gyldig fra sø 01 apr 2018 - ma 30 apr 2018

Bornholm er – også – en fantastisk ferieø om foråret. Ren afslapning, god mad, smuk natur, fine museer: Klippeøen egner sig perfekt til en lille forårsferie for to. Pakken inkluderer 4 overnatninger med morgenbuffet og færgen Ystad-Rønne t/r med bil.

Fire dage med ren forkælelse
I skal bo på Hotel Griffen, som ligger ud til vandet ved Rønnes lystbådehavn og genåbnede sidste efterår efter en totalrenovering. Alle gæster over 16 år har fri adgang til "Den Bornholmske Diamant Spa", hvor du bl.a. kan massere kroppen med is, nyde et dampbad og slutte af med et glas champagne i boblebadet.
Bemærk, at spaen er lukket om mandagen.

I behøver ingen bil for at komme rundt på Bornholm, for øen er ikke større, end at I kan cykle rundt fra den ene hyggelige kystby til den anden. Naturen er selvsagt fantastisk, men der venter også store kulturelle oplevelser som Nordeuropas største borgruin, rundkirkerne og Bornholms Kunstmuseum. Kan I lide at spille golf, kan I glæde jer til nogle af landets smukkeste baner. Du kan booke aktiviteter samtidig med rejsen.


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.