Gourmetophold Stammershalle Badehotel

Fra 3115 DKK

2 personer med 2 overnatninger på hverdage inkl. 2-retters menu, 2 x morgenmad, 5 retters menu og personbil t/r med BornholmerFægen

Find tid til hinanden og lad roen indfinde sig med et par dages afslapning og forkælelse på Stammershalle Badehotel på Bornholm. Badehotellets hjemlige stemning og fokus på nærhed gør opholdet til noget helt særligt.

Nyd jeres dage med hinanden i den bornholmske natur, imens sørger vores dygtige kokke for at tilberede aftenens spændende menuer lavet fra bunden med gode lokale råvarer.
Ved ankomst kan du sidde og nyde udsigten i dagligstuen med nymalet kaffe og hjemmebag.
I bydes første aften på en skøn 2-retters menu baseret på sæsonen i vores restaurant med udsigt, dagen efter serveres en stor 5-retters gourmet menu baseret på det bornholmske spisekammer.
Hver morgen serverer vi morgenmad med friskmalet kaffe, hjemmebagt brød, boller og marmelader, lokale pølser, lunt og meget mere.

OPHOLDET INKLUDERER
Suite kategori 1 med havudsigt alternativt Dobbeltværelse kat. 2 med havudsigt

2 personer med 2 overnatninger på hverdage (ankomst søn, man, tir eller onsdag) inkl. 2-retters menu, 2 x morgenmad, 5 retters menu og personbil tur/retur med BornholmerFægen
sælges frem til 30/6


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.