Miniferie med halvpension på Ballen Badehotel (færge Jylland)

Fra 4663 DKK

For 2 personer med 3 overnatninger i dobbeltværelse, 3 gange 2-retters sæsonmenu, morgenmad alle 3 dage samt færgen Hou-Sælvig t/r for en personbil inkl. passagerer.

Oplev det smukke nyrenoverede Ballen Badehotel, øens afslappede atmosfære og en perlerække af hyggelige landsbyer. Vores populære miniferie for 2 personer byder på kaffe og sødt eller små tapas og et glas vin ved ankomst, 3 overnatninger, 3 gange 2-retters sæsonmenu samt morgenmad alle 3 dage. Og så er færgen Hou-Sælvig t/r for en personbil inkl. passagerer naturligvis en del af pakken.

Miniferien kan bookes med ankomst på følgende dage: den 26. august og den 16., 17., 18., 23., 24., 25. september.

Her er rig mulighed for at koble af fra en travl hverdag med frisk luft, tæt på både lystbådehavn og øens bedste sandstrand.

RESTAURANT BEHRNT
Vores chefkok René Knudsen står for den daglige ledelse, hvis filosofi og omdrejningspunkt er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet. Her kæres om traditionerne, og at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde. Restaurant Behrnt repræsenterer den samske natur og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur og årstidernes skift.

Miniferien kan bookes med ankomst søndage, mandage og tirsdage i perioden fra den 5.august til 30. september.


Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.