Pakker


Med en pakkerejse til Wonderfestiwall bliver du fragtet fra København og hele vejen til festivalpladsen på Hammeren. Du får tre dages enestående musikfestival, og når det hele er forbi om søndagen, bliver du fragtet fra festivalpladsen igen, og hele vejen tilbage til København. Det kan faktisk ikke blive meget bedre, og det kunne det så alligevel - for pakkerejsen koster 995 kr. pr. person..

Intimitet, charme, enestående beliggenhed og et sprødt musikprogram. Med denne pakkerejse tager du færgen fra Ystad og bliver fragtet hele vejen til festivalpladsen på Hammeren. Du får tre dages enestående musikfestival, og når det hele er forbi om søndagen, bliver du fragtet fra festivalpladsen igen, og hele vejen tilbage til Ystad. Alt dette får du for 798 kr. pr. person.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.